De Meeden

De inwoners van Aduard, maar ook bezoekers van buiten het dorp, kennen het MFC vooral als De Meeden. De Meeden is het ontmoetingscentrum voor jong en oud

De Meeden is eigendom van de Stichting Multifunctioneel Centrum Aduard, opgericht in 1985 door de toenmalige gemeente Aduard, die tot de gemeentelijke herindeling in 1990 ook in het centrum gehuisvest was. De grote zaal van het centrum staat nog steeds bekend als de trouwzaal van het centrum. Het centrum heeft na het vertrek van de gemeente Aduard meerdere huurders gekend maar is steeds het ontmoetingscentrum gebleven voor de inwoners van Aduard.

Biljarten

In de grote zaal staan enkele biljarttafels waar u naar hartenlust kunt biljarten.

Verenigingen

Veel verenigingen en clubs maken gebruik van De Meeden. Voorbeelden zijn de Dorpsbelangen, Plaatselijk Nut Aduard, de schietclub Aduard, de biljartclub Aduard etc.

Vergaderen

In de grote zaal vinden er regelmatig vergaderingen en andere bijeenkomsten plaats. Voor reserveringen klik hier

Feesten en partijen

Regelmatig zijn er muziekoptredens in de grote zaal en wordt er voor jong en oud een muziekavond georganiseerd. Disco, thema-avonden of live-optreden van een band worden regelmatig georganiseerd. Maar ook voor uw persoonlijke feestavond of bruiloft kunt u terecht in De Meeden. Wilt u meer weten, neem contact op met de beheerder. Klik hier

Familiebijeenkomsten

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor familiebijeenkomsten. Van feestelijke bijeenkomsten tot condoleances kunnen wij voor u verzorgen.

Aduard

Aduard ligt in het Westerkwartier van de provincie Groningen en maakt onderdeel uit van de gemeente Zuidhorn. Met ongeveer 2200 inwoners is Aduard een compact dorp met een eigen gezicht. Aduard is bekend door zijn rijke historie (het Cisterci├źnzer klooster 1192-1594) maar ook door de vele soorten sport die er plaatsvinden (paardenraces, motorcross o.a.), en de Abdijconcerten.

Voor meer informatie over activiteiten in het Westerkwartier klik hier

Scroll naar boven